خورشت هویج
خورشت هویج
مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم
پیاز سرخ شده؛ ۳ قاشق سوپخوری
هویج، یک کیلوگرم
آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم
زعفران سائیده ؛ یک قاشق مرباخوری (در صورتی که در آب حل کرده باشیم سه قاشق سوپخوری)
شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری
روغن؛ به مقدار لازم
نمک؛ به مقدار لازم
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شده و چند لیوان آب میگذاریم تا بپزد. هویج را خلال میکنیم و با روغن سرخ میکنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت یا مرغ میریزیم و میگذاریم بپزد.زعفران را با کمی نمک و شکر داخل خورش میریزیم و صبر میکنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد.اگر بخواهیم خورش ترشتر بشود، در آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه میکنیم.
🍰 @fast_food
ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ
#ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇
🎨 @khalaghaneh