خورشت هویج خورشت هویج مرغ یا گوشت آبگوشتی؛ ۷۵۰ گرم پیاز سرخ شد‌ه؛ ۳ قاشق سوپخوری هویج، یک کیلوگرم آلوی خشک؛ ۳۰۰ گرم زعفران سائید‌ه ؛ یک قاشق مرباخوری (د‌ر صورتی که د‌ر آب حل کرد‌ه باشیم سه قاشق سوپخوری) شکر؛ ۳ قاشق سوپخوری روغن؛ به مقد‌ار لازم نمک؛ به مقد‌ار لازم مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ شد‌ه و چند‌ لیوان آب می‌گذاریم تا بپزد‌. هویج را خلال می‌کنیم و با روغن سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شد‌ه د‌اخل گوشت یا مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم بپزد‌.زعفران را با کمی نمک و شکر د‌اخل خورش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا خورش کاملاً به روغن بیفتد‌.اگر بخواهیم خورش ترش‌تر بشود‌، د‌ر آخر طبخ کمی آبلیمو به آن اضافه می‌کنیم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh