کاری از نجمه جون آرد سفید 4 الی 5 لیوان روغن مایع نصف لیوان آب ولرم دمای 40 درجه 1 لیوان شکر 4 قاشق غذاخوری خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری تخم مرغ 1 عدد ( رومال روی نان ) 1 قاشق غذاخوری آرد + 1 قاشق غذا خوری روغن + 2 قاشق غذاخوری آب طرز تهیه ؛ شکر و خمیر مایه را در ظرف ریخته آب ولرم بریزید روی ظرف را به مدت 10 دقیقه بپوشانید تا عمل بیاد ( حتما آب ولرم باشه آب ولرم دمای 40 درجه ؛ نه ولرم روبه سردی باشه و نه گرم که دست بسوزه ) تخم مرغ و روغن را در ظرف همزده حالا خمیرمایه عمل آمده را رویش ریخته به تدریج آرد بریزید تا خمیری نرم و چسبنده حاصل بشه آرد زیادی باعث میشه نون سفت بشه و خمیر خوب عمل نیاد . چسبندگی خمیر را با یکی دو قاشق روغن بگیرید . 1 ساعت به خمیر استراحت داده بعد پف خمیر را گرفته . مواد داخل خمیر ؛ خرمای نرم رو چرخ کنید یا ورز داده مواد دلخواه را به خرما بزنید من پودر دارچین و هل ریختم و دوسه قاشق کره چنگ زدم تا مواد نرم و یکدست شد . داخل سینی را کمی آرد بپاشید و یک گلوله اندازه ی دلخواه بگیرید و به قطر نیم سانت باز کنید خرما را داخل خمیر گذاشته و خمیر را جمع کنید . خمیر را با دست پهن کنید تا دایره بشه و مانند فیلم عمل کنید . نانها را در سینی چرب شده با فاصله بچینید و مجداداً 15 الی20 دقیقه استراحت دهید . بعد از استراحت مواد رومال را با هم ترکیب کرده و به آرامی روی نانها بزنید . مدت پخت 30 تا 40 دقیقه حرارت 180 نوش جان 💖 🥧🥧🥧🥧🥧🥧🥧 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯