مواد لازم پودر ژلاتين ۲ قاشق انبه بزرگ ۲ عدد شكر ۲ قاشق گلاب ۱ قاشق خامه صبحانه ۳ قاشق آب سرد نیم پيمانه طرز تهيه ابتدا شكر، انبه و گلاب را داخل مخلوط کن بريزيد و مخلوط كنيد تا شكر كاملا حل بشه و انبه ها پوره بشن‌. پودر ژلاتين را با آب سرد به روش بن ماری حل كنيد و سپس به انبه ها همراه با خامه اضافه كنيد. حال قالب را كمی چرب كنيد. سپس مايه رو بريزيد داخلش بذاريد تو يخچال تا كاملا خودش رو بگيره و خنك بشه. در انتها وارونه كنيد. قبل از وارونه كردن هم قالب را كمی در آب گرم بذاريد تا راحت جدا بشه نوش جان 💖 🥮🥭🥮🥭🥮🥭🥮