🥕 برنج ۴ پیمانه/هویج ۵۰۰ گرم/زرشک ۱/۳ پیمانه/پیاز ۲عدد/سینه مرغ ۳۰۰ گرم/خلال بادام ۱/۲ پیمانه/زعفران ۱/۴ قاشق چایخوری/نمک دریا، فلفل سیاه (به مقدار لازم) 🔹طرز تهیه: ابتدا خلال بادام‌ها را در آب بریزید و اجازه دهید خیس بخورند. هویج‌ها را روی قسمت درشت رنده کنید. مرغ را به همراه با آب و پیاز روی حرارت قرار دهید تا مرغ کاملا پخته شود. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در تابه حدود ۲ الی ۳ دقیقه بپزید تا نرم شوند. پس از این که مرغ پخته شد، آن را ریش ریش کرده و به تابه اضافه کنید. هویج ها را به صورت جدا در تابه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب هویج کاملا گرفته شود. کمی زعفران، زرشک و خلال بادام‌ها را اضافه کنید. ترکیب مرغ و پیاز را اضافه کنید و همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار داده و چند لیوان آب داخل آن بریزید.برنج را اضافه و اجازه دهید چند دقیقه بجوشد. برنج را باید زمانی که دانه‌های آن نرم و مغز آن کمی سفت است، آبکشی کنید. یک لایه برنج بریزید و لایه بعد از مواد هویج پلو. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید به مدت ۴۵ دقیقه پخته شود