مرغ متوسط1عدد، زنجبیل، زردچوبه، نمک، کره، محلول زعفران به میزان لازم، آبلیمو 4تا 5 ق غ، پیاز 1عدد، فلفل دلمه ای1 عدد، پودر سیر2 ق م، سیب زمینی، پوره گوجه فرنگی نصف لیوان، برنج 4 پیمانه، عصاره مرغ2 عدد، ماست نصف پیمانه، رب گوجه 2 ق غ 🔴 برنج را خیس کنید، بپزید ودم کنید کره را درظرف نچسبی آب کنید پیازهای خلالی خرد شده را5 دقیقه در کره تفت بدهید تا طلایی شوند. تکه های مرغ را در پیاز تفت دهید تا رنگش عوض شود. زنجبیل، زردچوبه و سایر ادویه ها را1 دقیقه با مرغ و پیاز حرارت دهید. عصاره مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، ماست، آبلیمو و رب گوجه را روی مرغ ها بریزید1/4 قاشق مرباخوری نمک و بادام هندی به این ترکیب اضافه کنید و 10 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید. شعله را خاموش و2 ق غ زعفران در تابه مرغ بریزید و مخلوط کنید. 3 ق غ برنج دم کشیده را داخل بقیه زعفران دم کرده بریزید و کمی برنج زعفرانی برای تزئین غذای خود آماده کنیدبرنج را در ظرفی کشیده و برنج زعفرانی را روی آن و لابه لای آن بریزید. مرغ پخته شده را در وسط برنج قرار دهید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯