#کوفته_دست_به_گردن
برنج نیم دانه: یک پیمانه
پیاز درشت: یک عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به میزان لازم
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
سبزی کوفته: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
برنج را بشویید همراه نمک و کمی زردچوبه با مقداری آب به اندازه ای که فقط سطح برنج را بپوشاند، بپزید تا مانند کته آب آن تمام شود. پیاز را در یک قابلمه بزرگ تر از حد معمول، خرد کنید و با روغن تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و حدود ۶ لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد. گوشت را همراه سبزی خردشده، برنج پخته شده، نمک و فلفل و یک عدد تخم_مرغ مخلوط کنید و خوب ورز دهید یا در دستگاه غذاساز چند چرخ دهید.و در روغن کمی سرخ کنید و بعد از اینکه آب پیاز_داغ و رب جوش آمد، از مایع به اندازه یک نارنگی بردارید، در دست گرد کنید و در آب جوش بیندازید. بعد از اینکه هر کوفته کمی خودش را گرفت آن را در آب بغلتانید. کوفته ها بعد از نیم ساعت پخت حاضر می شوند و می توانید آنها را سرو کنید.
نوش جان 💖
🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱