() مواد لازم: (برای 40 عدد شیرینی) کره: 125 گرم پودر قند: 110 گرم آرد: 225 گرم تخم مرغ: 1 عدد عسل: 2 قاشق سوپخوری بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه روش تهیه: کره و پودر قند را با همزن زده تا کرم رنگ شوند. تخم مرغ را نیز اضافه کرده و مجددا با همزن هم میزنیم. 2 قاشق سوپخوری از پودر نارگیل را با عسل مخلوط میکنیم. سپس مخلوط عسل و نارگیل، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. وقتی که مواد به شکل خمیر چسبناک در آمد آن را به اندازه گلوله های کوچکی در آورده، در پودر نارگیل می غلتانیم و در سینی چرب شده با فاصله مناسب می چینیم. دستگاه ماکروویو را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و شیرینی ها را روی سه پایه کوتاه به مدت 10 دقیقه در دستگاه قرار میدهیم و بعد از سرد شدن، شیرینی ها را در یک ظرف در بسته می چینیم. نکته: این شیرینی در یک ظرف در بسته و در یخچال تا یک ماه قابل نگهداری است نوش جان 💖 🥠🥠🥠🥠🥠🥠🥠 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯