14.93M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
دیگه لازم نیس که شیشه ها رو تو اب بجوشونی این نوع کنسرو برای انواع غذاهای لوبیا میتونید به کار ببربن که خیلی کارتون رو راحت میکنه مخصوصا کنار غذاهای عجله ای ، کافیه یه پیاز داغ درست کنی و شیشه کنسرو توش خالی🤗 ؛ ۱ کیلو لوبیا پاک و شسته را با ۱ کیلو گوجه پوست گرفته و رنده شده (آب)و فلفل دلمه نگینی شده و نمک بزارین پخت بشه ، ادویه های دلخواه که من فلفل پاپریکا و فلفل تند اضافه و در اخر برای رنگ و لعاب کمی رب گوجه اضافه و میزاریم لوبیا به پخت کافی برسه( نباید له بشه) و همونجور داغ داغ در شیشه خالی کنید و زود درش بسته که کنسرو عمل کنه و بعد خنک شدن بزارین یخچال و اماده برای کنار غذای دلخواهتون😊 ؛ دوستان در صورت تمایل میتونید ۲ قاشق روغن مایع و برای چندتا از شیشه جدا سیر خرد شده اضافه کنید با طعم متفاوت 🏵 ࿐✾༅•❥🥘🍔🥗❥•༅✾࿐ ❤️ 💛 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯