🫕سس باتارد
🍟🍟مواد لازم: 🧀🥨
آب گوشت 2 پیمانه
آرد 1 قاشق سوپخوری
کره 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
خامه 100 گرم
آبلیمو 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🫕🧆دستور : 🫕🧆
کره را در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت قرار داده تا آب شود . بعد آرد را بریزید و مرتب بهم بزنید تا آرد خرمایی رنگ شود
سپس آب گوشت را کم کم اضافه نمائید و مرتب بهم بزنید تا آرد سرخ شده در آب گوشت حل شود
سپس بگذارید سس آهسته بجوشد و کمی غلیظ شود . زرده های تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل یا چنگال بزنید و به تدریج داخل سس بریزید بدون اینکه بگذارید سس بجوشد ، بلافاصله سس را از روی حرارت بردارید (زرده تخم مرغ نباید با سس بجوشد ، چون سس لطافت خود را از دست می دهد و بریده می شود ) سپس خامه و آب لیمو را به سس اضافه کنید
می توانید از این سس در انواع گوشت و مرغ و ماهی استفاده نمایید.
👨🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯