خیلی خوشمزه و راحت و خوش قلقه ب ای اونایی که نخودچی زدن براشون سخته این شیرینی گزینه ی راحتیه واما دستورش که من با کل دستور درست کردم حدودپنج سینی سولاردوم شیرینی داد. مواد لازم آرد سفید: 750 گرم آرد نخودچی: 250 گرم روغن جامد: 500 گرم پودر قند الک شده : 500 گرم هل ساییده الک شده: 2 ق چ طرز تهیه روغن و پودر قند و هل را با هم میزنیم تا سفید و حجیم شود. مخلوط آردها را اضافه کرده ورز می دهیم تا خمیر جمع شود . بعد خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت حدود 7 میلی متر باز کرده کاتر ظریف می زنیم. روی شیرینی ها را با زعفران آبکرده و تخم خرفه تزیین میکنیم. در فر 175 درجه سانتیگراد به مدت 20-15 دقیقه طبخ می کنیم. این خمیر احتیاج به ورز زیادی نداره و به راحتی جمع میشه. بعد از خارج کردن از فر هم بهتره صبر کنیم تا شیرینی ها خنک بشن و بعد از سینی جداشون کنیم. برای مدلی که کاتر گل زدم وقتی کامل سرد شد وسطش رو با ژله مغزی پر کردم. نوش جان 💖 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮