😉 تهچين با تهديگ كتف و بال🍗 🍢مواد لازم : كتف و بال ... شش عدد برنج... دوپيمانه تخم مرغ...دو عدد ماست..شش قاشق غذاخوري روغن...دوقاشق غذاخوري زعفران... بمقدار لازم زرشك و خلال پسته... بمقدار كافي 🥣از شب قبل كتف و بال رو با زعفرون و نمك ، فلفل، روغن زيتون، كمي سس فرانسه مخلوط كنید و در یخچال قرار بدید تا مزه دار شوند. برای تهیه ی مواد تهچين در ابتدا تخم مرغها را در ظرفي کاملا هم ميزنيم تا زرده و سفيده يكي شوند سپس ماست و روغن را اضافه کرده و با همزن دستي ميزنيم تا مايه صاف و يكدستي تشکیل شود در انتها نمك و زعفرون را به آن اضافه ميكنيم. وقتي برنج رو آبكشي كرديم با مواد تهچين مخلوط ميكنيم. توي قابلمه روغن ميريزيم كتف و بالها را در ظرف ميچينيم و يه كفگير از تهچين را بر روی آندميريزيم و با كفگير فشار ميدهيم تا سطحش صاف شود و فضاي خالي باقی نماند سپس زرشك(در صورت تمایل زرشک شیرین شده) و خلال پسته و مجدد مابقی تهچين را اضافه می کنیم. بعد از آماده شدن(حدودا یک ساعت با حرارت خیلی کم) كف قابلمه را زير اب يخ بگيريد تا كامل جدا بشه سيني را روي در قابلمه بزاريد و برگردانيد.نوش جان 😋 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯