۲ تیکه مرغ(ران یاسینه هرکدام دوست دارید) نصف لیوان لپه(بیشترم میشه به دلخواهتون) ۱ عدد پیاز ۳ الی ۴ ق غ زعفران دمکرده غلیظ نمک. زردچوبه. فلفل دوتکه چوب دارچین ۲ عددلیموعمانی ۱ الی ۲ ق غ رب گوجه فرنگی سیب زمینی برای سرخ کرددن به دلخواه اول پیاز نگینی ریز کردم و تفت دادم بعد مرغ که خوردکرده بودم اضافه کردم. نمک وادویه زدم و تفت دادم تا رنگش عوض بشه. میتونید مرغ جدا سرخ کنید و به پیاز اضافه کنید. مرغ که رنگش عوض شد رب گوجه رو اضافه کردم و بازم تفت دادم. بعد دو لیوان اب اضافه کردم. دارچین ودوقاشق زعفرون و لیمو عمانی هم ریختم و گذاشتم با شعله کم بپزه و خوب جا بیفته. لپه هم جدا ابپز کردم و ابکش کردم. مرغ که نیم پز شد لپه رو اضافه کردم. در آخر باقی زعفران رو ریختم. سیب زمینی هم قالب زدم وجدا سرخ کردم. خوب که جا افتاد خاموشش کردم. با بادمجون هم عااالیه ومیشه قیمه بادمجون. مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯