🍘🥧🧁 مواد لازم : آرد ۲پيمانه شكر ۱ و ۱ چهارم پيمانه تخم مرغ ٤عدد روغن مايع ١ دوم پيمانه شیر ولرم ١ پيمانه پودر هل ۱ قاشق چاي خوري بکينگ پودر ٢ قاشق چايخوري پودر نارگیل ۲ ونیم قاشق غذاخوری سرپر 🥟دستور: شكر و تخم مرغ و پودر هل را خوب با همزن ميزنيم تا كرمي و پف دار شود(پنج دقيقه) روغن و شیر و پودر نارگیل را اضافه كرده و یک دقیقه با همزن هم ميزنيم. آرد و بيكينگ پودر را سه بار الک کرده و به مواد اضافه كرده و با دور کند همزن چند ثانیه هم ميزنيم تا مواد كاملا باهم مخلوط شود. سپس قالب را با روغن جداکننده خوب چرب كرده ، مايه كيك را درون قالب ريخته و قالب را در فر از قبل گرم شده با دماي ١٧٥درجه سانتيگراد به مدت پنجاه تا شصت دقيقه قرار ميدهيم نوش جان