🥯ساندویچ کوفته مرغ🥯
🥨مواد لازم (2 نفر)
🌯500 گرم سینه مرغ
🌯1.4 پیمانه پنیر پارمسان
🌯6 بزرگ ریحان
🌯5 ق.غ روغن زیتون
🌯1 بسته پوره گوجه فرنگی
🌯2 حبه سیر
🌯1.2 ق.چ پودر پیاز
🌯1.2 ق.چ پودر سیر
🌯1 ق.چ نمک
🌯1 ق.چ فلفل
🌯1 بسته خمیر پیتزا
🌯۵۰ گرم پنیر موزارلا
دستورپخت🍔
ابتدا در خردکن، سینه مرغ را همراه با پنیر پارمسان، ریحان، نمک، فلفل ، پودرسیر، پودر پیاز و در صورت نیاز پودر سوخاری مخلوط کنید و به صورت کوفته ای شکل دهید و در روغن زیتون سرخ کنید
در یک تابه، پوره گوجه را ریخته، به آن نمک، فلفل، آویشن، سیر و روغن زیتون و کمی آب اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا وقتی که آب آن گرفته شود و به سس غلظی تبدیل شود
خمیر پیتزا را مطابق فیلم پهن کنید و روی آن از سس تهیه شده بمالید و سپس روی آن موزارلا بریزید و کوفته ها را روی آن قرار دهید
خمیر را به صورتی که کمی از کوفته ها بیرون بماند، ببندید و روی آن را با روغن زیتون خیس کنید و روی کوفته ها پنیر پارمسان بریزید
خمیر را برای مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.