🥯ساندویچ کوفته مرغ🥯 🥨مواد لازم (2 نفر) 🌯500 گرم سینه مرغ 🌯1.4 پیمانه پنیر پارمسان 🌯6 بزرگ ریحان 🌯5 ق.غ روغن زیتون 🌯1 بسته پوره گوجه فرنگی 🌯2 حبه سیر 🌯1.2 ق.چ پودر پیاز 🌯1.2 ق.چ پودر سیر 🌯1 ق.چ نمک 🌯1 ق.چ فلفل 🌯1 بسته خمیر پیتزا 🌯۵۰ گرم پنیر موزارلا دستورپخت🍔 ابتدا در خردکن، سینه مرغ را همراه با پنیر پارمسان، ریحان، نمک، فلفل ، پودرسیر، پودر پیاز و در صورت نیاز پودر سوخاری مخلوط کنید و به صورت کوفته ای شکل دهید و در روغن زیتون سرخ کنید در یک تابه، پوره گوجه را ریخته، به آن نمک، فلفل، آویشن، سیر و روغن زیتون و کمی آب اضافه کنید و خوب حرارت دهید تا وقتی که آب آن گرفته شود و به سس غلظی تبدیل شود خمیر پیتزا را مطابق فیلم پهن کنید و روی آن از سس تهیه شده بمالید و سپس روی آن موزارلا بریزید و کوفته ها را روی آن قرار دهید خمیر را به صورتی که کمی از کوفته ها بیرون بماند، ببندید و روی آن را با روغن زیتون خیس کنید و روی کوفته ها پنیر پارمسان بریزید خمیر را برای مدت 20 دقیقه در دمای 220 درجه سانتی گراد قرار دهید.