🥯 🍬شکر ۱۷۵ گرم 🍬عسل ۷۵ گرم 🍬کره ۱۲۰ گرم 🍬خامه ۱۵۰ میلی لیتر 🍬بادام پرک ۲۰۰ گرم 🍬رنده پوست پرتقال ۱ عدد 🍬شکلات تلخ ۲۰۰ گرم ✅خامه و شکر و عسل و کره را روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه تا زمانی که شکر حل شود قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید. ۵ دقیقه دیگر زمان دهید تا بجوشد بادام و رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و۳ تا ۵ دقیقه دیگر هم بزنید قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مواد آماده شده را کف آن بریزید و پهن کنیدو به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید. ۱۰ دقیقه زمان دهید تا خنک شوند به صورت دلخواه برش زده و شکلات تلخ را آب کنید و روی برشهای آماده شده بریزید.