🍲خورش ترخون (برای ۴ نفر): 🍲 ❎سینه مرغ ۶۰۰ گرم ❎خرد شده ترخون ۱۰۰ گرم ❎ساطوری ریحان ۱۰۰ گرم ❎ساطوری کره ۲۵ گرم ❎روغن ۱ قاشق غذاخوری ❎آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ❎پیاز کوچک ۱ عدد ❎ساطوری فلفل سبز ۳-۴ عدد ❎ساطوری آب مرغ ۱ پیمانه ❎نمک و فلفل به میزان لازم 🥘🥘🥘 دستورتهیه خورش ترخون: ۱- کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و تکه‌های مرغ را ۱۰-۸ دقیقه در آن سرخ کنید تا روی آن طلایی شود. مرغ را با قاشق سوراخ‌دار از روغن خارج کرده و کنار بگذارید. ۲- شعله را کم کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ را اضافه کرده و آن را به جوش آورید. فلفل و سبزی‌ها را اضافه کرده و تکه‌های مرغ را به قابلمه برگردانید و با در بسته ۲۰ دقیقه آن را بپزید. در ۵ دقیقه آخر نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آبلیمو را اضافه کنید. می‌توانید با برنج سرو کنید. ✅فوت و فن خوشمزه شدن خورش ۱- اگر می‌خواهید خورش لعاب‌دار باشد، یک قاشق چای‌خوری نشاسته ذرت را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کرده و اضافه کنید. 👨‍🍳 مطالب بیشتر در این کانالها😍👇 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯