#سمبوسه_هندی_با_ماهی
مواد لازم برای 6 نفر:
❗️نمک و زردچوبه میزان لازم
❗️روغن برای سرخ کردن میزان لازم
❗️فلفل قرمز به میزان لازم
❗️شنبلیله خشک 2 قاشق مربا خوری
❗️پودر سیر یک قاشق چایخوری
❗️پیاز خرد شده یک عدد
❗️سیب زمینی متوسط آب پز شده 3 عدد
❗️ماهی ریز شده 300گرم
❗️گشنیز تازه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
❗️پودر زیره یک قاشق مربا خوری
❗️نان لواش 4-5 ورق
طرز تهیه:
🔛برای درست کردن این غذا ابتدا درون تابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن افزوده و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید. سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه ریخته خوب تفت دهید.سیب زمینی پخته و ریز شده را به مواد بیافزایید و مواد را از روی حرارت بردارید.بعد مقداری از مواد را روی هر تکه نان بگذارید و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید. برای این کار باید نان را به صورت مستطیلهای بلند ببرید.سمبوسه های آماده برای سرو آماده است.