‌ موادلازم 125 گرم مارگارین نصف لیوان بیشتر شکر 2 زرده تخم مرغ 2 لیوان آرد 1 ق چ وانیل ‌ مواد میانی 1 سفیده تخم مرغ 1 لیوان فندق ریز خرد شده مارمالاد ‌ طرز تهیه: برای درست کردن خمیر کوکی ، کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دور متوسط بزنید، زرده تخم مرغ ها را اضافه کنید و دوباره ادامه دهید.وانیل را اضافه کنید.آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید.فندق ها رو بهش اضافه کنید.به اندازه گردو از مواد بردارید و با انتهای قاشق چوبی،یک گودال ایجاد کنید.باسفیده تخم مرغ،رومال کنید و مقداری فندق رویش بریزید.آنها را روی سینی فر قرار دهید و در درجه ۱۵۰ فر از پیش گرم شده قرار دهید.بعد در وسط آنها مارمالاد بریزید نوش جان