🧋 ☕️مواد لازم: 🔸یک فنجان قهوه دم کرده غلیظ 🔸دو قاشق غذا خوری شکر 🔸یک قاشق غذا خوری شیر کم چرب 2 درصد 🔸یک و یک چهارم فنجان شیر کم چرب 2 درصد 🔸دو قاشق غذا خوری سیروپ شکلات 🔸سه قاشق غذا خوری خامه کم چرب منجمد ☕️قهوه، شکر و یک قاشق غذا خوری شیر را در یک لیوان با یکدیگر ترکیب کنید. ترکیب بدست آمده را در قالب های مکعبی یخچال بریزید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت قبل از آماده کردن موکا فراپه منجمد شوند. مکعب های یخی قهوه را به همراه یک و یک چهارم فنجان شیر و سیروپ شکلات در مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که همه مواد نرم شوند مخلوط کنید. ترکیب به دست آمده را بین سه فنجان تقسیم کنید و روی هر سه به صورت مساوی خامه قرار دهید. در پایان نیز با شکلات های رنده شده روی فنجان ها را تزئین کنید. موکا فراپه شما آماده سرو است.