😋 🍮خرمالو ۳۰۰ گرم 🍮 خامه قنادی ۳۰۰ گرم 🍮 شکر ۱/۴ پیمانه 🍮پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری 🍮شیر ۱/۴ پیمانه طرز تهیه دسر کرم خرمالو🍨 پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.شیر و شکر را روی حرارت ملایم بهجوش آورید و کنار بگذارید.خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوط‌کن پوره کنید. خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آناضافه کنید.در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود.