#کرم_خرمالو😋
🍮خرمالو ۳۰۰ گرم
🍮 خامه قنادی ۳۰۰ گرم
🍮 شکر ۱/۴ پیمانه
🍮پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری 🍮شیر ۱/۴ پیمانه
طرز تهیه دسر کرم خرمالو🍨
پودر ژلاتین را با ۶ قاشق غذاخوری آب سرد روی بخار کتری حل کنید.شیر و شکر را روی حرارت ملایم بهجوش آورید و کنار بگذارید.خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوطکن پوره کنید.
خامه قنادی را به خرمالوی پوره شده اضافه کنید.زمانی که شیر کمی خنک شد، ژلاتین حل شده را به آناضافه کنید.در نهایت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکیب کنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل گردد.مواد را درون قالب ریخته و به مدت ۵ تا ۸ ساعت در یخچال استراحت دهید تا کرم خرمالو کاملا سفت شود.