بادام زمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده مواد لازم: بادام زمینی کاراملی کارامل ٢٢٥ گرم خامه ٢ ق غ عصاره وانیل ١ق چ بادام زمینی شور خرد شده  شکلات چیپسی نصف فنجان روغن مایع ٢ ق چ   طرز تهیه : در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه بادامزمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده و خوشمزه در 20 دقیقه آشنا میکنیم . سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید . کارامل و خامه را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کارامل کاملا ذوب شود . با قاشق چوبی وانیل و بادام زمینی را با کارامل مخلوط نمایید . تعدادی کپسول کاغذی را با اسپری جدا کننده اسپری کنید و به اندازه ی دلخواه از ترکیب بادامزمینی کاراملی داخل آنها بگذارید . میتوانید با انگشت به آنها شکر دلخواهتان ا بدهید . شکلات چیپسی و روغن را با هم ترکیب کرده روی حرارت بخار آب ذوب کنید و روی بادام زمینی های کاراملی را با شکلات ذوب شده تزئین کنید . شما ازین دستور برای تمام مغزهای دیگر هم میتوانید استفاده نمایید . اگر طعم شوری بادام زمینی را نمیپسندید میتوانید از بادام زمینی بدون شوری استفاده کنید . بادام زمینی های کاراملی را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید و 30 دقیقه قبل از پذیرایی از یخچال خارج کنید که با محیط هم دما شوند ᯾❁ @fast_food ❁᯾