بادام زمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده
مواد لازم:
بادام زمینی کاراملی
کارامل ٢٢٥ گرم
خامه ٢ ق غ
عصاره وانیل ١ق چ
بادام زمینی شور خرد شده
شکلات چیپسی نصف فنجان
روغن مایع ٢ ق چ
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه بادامزمینی کاراملی یک اسنک شیرین ساده و خوشمزه در 20 دقیقه آشنا میکنیم .
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید و کناری بگذارید .
کارامل و خامه را مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا کارامل کاملا ذوب شود .
با قاشق چوبی وانیل و بادام زمینی را با کارامل مخلوط نمایید .
تعدادی کپسول کاغذی را با اسپری جدا کننده اسپری کنید و به اندازه ی دلخواه از ترکیب بادامزمینی کاراملی داخل آنها بگذارید . میتوانید با انگشت به آنها شکر دلخواهتان ا بدهید .
شکلات چیپسی و روغن را با هم ترکیب کرده روی حرارت بخار آب ذوب کنید و روی بادام زمینی های کاراملی را با شکلات ذوب شده تزئین کنید .
شما ازین دستور برای تمام مغزهای دیگر هم میتوانید استفاده نمایید .
اگر طعم شوری بادام زمینی را نمیپسندید میتوانید از بادام زمینی بدون شوری استفاده کنید .
بادام زمینی های کاراملی را در ظرفی در بسته در یخچال نگهداری نمایید و 30 دقیقه قبل از پذیرایی از یخچال خارج کنید که با محیط هم دما شوند
᯾❁
@fast_food ❁᯾