سینه با رون مرغ برنج:۳پ پیاز خلال پوست پرتغال یا نارنج خلال پسته زرشک هویج:۲عدد گلاب زعفران نمک شکر:۴ ق غ فلفل سیاه و زردچوبه کره طرز تهیه : برنج رو بشورین و خیس کنیین. هویج ها رو خلال کنین و حسابی تفت بدین . من هویج نریختم🙄 خلال پسته رو در گلاب خیس کنین. مرغ رو با نمک و ادویه و پیاز تفت بدین با آب کم بزارین بپزه. برنج رو آبکش کنین و دم بزارین. زرشک رو با شکر ،خلال پسته،خلال پوست نارنج یا پرتقال ،کره ،زعفرون و گلاب تفت بدین. مرغ رو از آبش جدا کنین و با زعفرون سرخ کنین. حالا برنج رو داخل دیس بکشین و این مواد بی نظیر و خوش رنگ و لعاب و معطر رو روی برنج بدین. نوووش جان❤️🙏🏻 ᯾❁ @fast_food ❁᯾