#کوکی_چیپس_شکلات »
موادّ لازم :
کره : ۱۰۰ گرم
آرد : ۱ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
پودر قند : ۱/۴ پیمانه
پودر کاکائو : ۱ قاشق سوپخوری
گردو خرد شده : ۱ پیمانه
بیکینگ پودر : ۱/۴ قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک : ۱/۸ قاشق چایخوری
شکلات چیپسی (نسوز) : ۱ پیمانه
طرز تهیّه :
کره و پودر قند را بزنید تا مخلوط شود. تخم مرغ را به آن بیافزایید و مواد را کاملاً مخلوط کنید. بیکینگ پودر ، آرد ، پودر کاکائو و نمک را مخلوط کرده و پس از الک کردن به تدریج به موادّ قبلی بیافزایید. گردو و شکلات چیپسی را به مایع بیافزایید و با قاشق یا با دست مواد را گلوله کنید و کف سینیِ فرِ (دارای کاغذ روغنی و چرب) قرار دهید. در آخر در طبقه وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدّت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
🍪 شکلات چیپسی دو نوع می باشد : یک نوع آن نسوز و مقاوم به حرارت است و در شیرینی در فر بر اثر حرارت ذوب نمی شود (برای این شیرینی بهترست از این نوع استفاده کنید). و نوع دیگر آن در اثر حرارت ذوب خواهد شد.
🍪 می توانید از شکلات چیپسی سفید یا رنگی برای خوشمزه تر شدن و زیباتر شدن شیرینی نیز استفاده کنید.
᯾❁
@fast_food ❁᯾