#بورک_بادمجان 🥐🍆
🍞برای خمیر:👇
- آرد 4 و نیم لیوان
- 1 و نیم لیوان آب
- 3 قاشق غذاخوری سرکه
- 1 و نیم قاشق چایخوری نمک
🧈برای بین خمیر:👇
- کره 125 گرم
- نصف فنجان روغن
🍆برای مواد داخلی:👇
- بادمجان به مقدار لازم
- 2 عدد فلفل سبز
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پیاز 2 عدد
- 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 فنجان روغن
طرز تهیه:👇
ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.
برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم.
᯾❁
@fast_food ❁᯾