🍮 😋 مواد لازم شیر: 3 لیوان شکر: 1 لیوان زعفران دم کرده: به میزان لازم پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری خامه: 100میلی لیتر (که تقریبا میشه نصف پاکت خامه صورتی) گلاب: به میزان دلخواه وانیل :کمی پودر ژلاتین را با نصف پیمانه آب سرد بن ماری کنید. شیر و شکر رو توی قابلمه روی حرارت بذارید و زعفران اضافه کنید و بهم بزنید تا مخلوط و شکر حل شود. وقتی شیر به جوش امد وانیل و گلاب هم بریزید و حرارت را خاموش کنید. ژلاتین رو هم بریزید داخل شیر و قابلمه رو کنار بگذارید تا کاملا خنک بشه. حالا خامه را در یک ظرف بریزید و وقتی شیر و شکر و زعفرون کاملا خنک شد، کم کم ازش توی خامه می ریزیم و هم می زنیم تا صاف و یکدست شود. قالب را کمی چرب کرده،مایع را داخل قالب ریخته و در یخچال میگذاریم. 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ و در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh