🔸شامی لاهیجان
مواد لازم
لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو
گوشت سر دست گوساله نیم کیلو
پیاز یک عدد متوسط
سیب زمینی متوسط یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرزتهیه
برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم
نوش جان
╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮
᯾❁
@fast_food ❁᯾