🔸شامی لاهیجان مواد لازم لپه شامی که این لپه نسبت به لپه ی قیمه مقداری بزرگ تر است نیم کیلو گوشت سر دست گوساله نیم کیلو پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی متوسط یک عدد نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم طرزتهیه برای بدست آوردن خمیر این شامی لپه را از چند ساعت قبل خیس و آبکش میکنیم و با گوشت و پیاز و سیب زمینی نمک و فلفل و زردچوبه به همراه آب میگذاریم تا کاملا پخته و آب آن کشیده شود. سپس بعد خنک شدن مواد، بصورت سنتی آن را کوبیده و گوشت را ریش ریش میکنیم. امروزه از چرخ گوشت هم استفاده میشود ولی در روش سنتی بدلیل ریش ریش کردن گوشت بعد از سرخ کردن شامی و هنگام خوردن شامی حالت کش دار شده و بسیار بهتر و عالیتر از روش چرخ گوشت است..خمیر را بعد خنک شدن دو عدد تخم مرغ زده و وسطش را با انگشت سوراخ کرده در روغن داغ سرخ میکنیم نوش جان ╭┄✵🍜🍜🍜✵┄╮ ᯾❁ @fast_food ❁᯾