#خورشت_بامیه بامیه یک کیلو تا یک و کیلو نیم گوشت مرغ یا گوشت گوسفند نیم کیلو گوجه فرنگی پوره شده پنج عدد متوسط رب یک قاشق غذا خوری پیاز یک عدد سیر سه حبه الو بخارا دویست گرم . اب غوره نصف لیوان نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم ابتدا بامیه ها را تمیز کرده و شسته و در روغن کمی تفت میدهیم . وکنار میگذاریم یک عددپیاز را سرخ کرده وقتی سبک شد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کرده گوشت را بهش اضافه میکنیم و سیر را هم خرد کرده به همراه گوشت کمی تفت میدهیم پوره و رب را اضافه کرده تا کمی اب گوجه کشیده بشه و سرخ هم بشه بعد به مقدار لازم اب میریزم تا گوشت بپزه .اگه از گوشت مرغ استفاده کردید مثل من وقتی گوشت مرغ سرخ شد اب میریزم و بامیه ها را هم اضافه میکنیم و همین طور الو ها رو و حرارت رو کم میکنیم تا خورشت جا بیفته . ابغوره رو هم بیست دقیقه اخر ریختم برای گوشت وقتی کامل گوشت پخت بیست دقیقه اخر بامیه ها و الو رو اضافه میکنیم . برای تزیین هم خیلی راحت بامیه ها رو از داخل خورشت یه تعدادیش رو در بیارید و با قاشق کنار هم بچنید گوجه گیلاسی ها رو هم که چند دقیقه گذاشتید پخته شده رو هم در مرکز قرار میدید . 🍰 @fast_food ـــــــــــ🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹ـــــــــــ #ایده و #خلاقانه در کانال دیگر ما😍👇👇 🎨 @khalaghaneh