(قالب 20 سانتی متر) 🥳🥳🥳 🍎🍀مواد لازم آرد گندم 200 گرم آرد شیرینی پزی 50 گرم 5 گرم خمیرمایه 50 گرم شکر 2 زرده تخم مرغ 115-125 میلی لیتر شیر سرد 7.5 گرم شیر خشک کره 40 گرم 1 قاشق چایخوری نمک شکلات تلخ تخته ای (برای فیلینگ) 🍎🍀طرز تهیه: مواد خشک رو با هم مخلوط کنید ، تخم مرغ و شیر رو کم کم اضافه کنید ، با همزن بزنید تا مخلوط بشن کره + نمک رو اضافه و مخلوط کنید تا یه خمیر خوب بدست بیارید. خمیر رو گرد کنید ، 30 دقیقه بزارید استراحت کنه از خمیر گلوله های 60 گرمی درست و گرد کنید. با وردنه بازش کنید داخلش شکلات بزارید و بپیچیدش داخل قالبی که با کره چرب کردید بزارید 60 دقیقه استراحت کنه با فرچه روشو شیر بمالید و کنجد بپاشید با حرارت 175-180 درجه حرارت به مدت 13-15 دقیقه بپزیدش بعد از پخت با کره مارگارین چربش کنید