میگو پفکی سلام دوستان این غذا بینهایت خوشمززززس قول میدم درست کنید عاشقش میشید😋😋 تقریبا یک لیوان شاید هم بیشتر ارد لازم میشه اگه تعدادتون کمه همه مواد رو نصف کنید از ارد قنادی میشه استفاده کنید ارد گندم هم میشه ، غلظت موادفقط یکمممم شل تر از مایع کیک هس. مواد لازم میگوی پاک کرده مقداری ، اندازه میگو مهم نیس به جای میگو میتونید از سینه مرغ استفاده کنید هر دوتاش محششششششره ، پس یا مرغ يا قارچ یا ماهی یا میگو،. من خودم ديشب با ميگو درست كردم و امروز از باقي مانده مواد قارچ پفكي درست كردم، هم با مرغ هم با قارچ هم با ميگو خوشمزس سینه مرغ 2 عدد پیاز 1 عدد سیر 2 حبه نمک و فلفل مقدار لازم ماءالشعیر تلخ 1 لیوان تخم مرغ 2 عدد شیر 1/2 لیوان نمک مقدار لازم خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری آرد مقدار لازم طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید. خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ). سپس زرده و ماءالشعیر را بهش اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بکینگ پودر را اضافه کنید. پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد. سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید. میگو پفکی😋 در مدتی که سس استراحت میکند مواد میگو پفکی را آماده کنید. میگو یا سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ). درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید. سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند. پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید. روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ یا میگو را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ یا میگو مغز پخت شود ). میگو های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود. سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید. نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید. مرغ ها تنها باید نیم ساعت مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند نوش جان. مواد باید در روغن شناور سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ┗━━━🍂💞🍃━━━┛