طرز تهیه🔻
ابتدا قلقلیها رو آماده کنید.
همه مواد رو با هم مخلوط کرده و خوب ورز بدید تا موقع سرخ کردن ترک نخوره قلقلی که آماده شد حدود یکساعتی بزارید یخچال.
بامیه رو شسته کلاهک بامیه رو جدا کنید ولی از ته نزنید .با مقداری روغن تفت بدید.حدود پنج دقیقه (از ماهی تابه خارج کرده)
تو همون ماهی تابه قلقلی ها رو سرخ کرده بعد از سرخ کردن اونا رو خارج کرده پیاز رو سرخ کنید.
ادویه ها رو بزنید وباهاش تفت بدید رب بزنید چند ثانیه تفت بدید.مواظب باشید رب نسوزه
حدود یک کاسه آب بریزید آب که جوش اومد قلقلی ها و بامیه تفت داده شده بریزید .درشو بزارید با حرارت کم تا بپزه.
ده دقیقه آخر غوره و نمک بزنید .
آب خورش غلیظ و جا افتاده باشه.آبش کاملا جمع نشه. در کنارش سیب زمینی سرخ شده بزارید و با کته نوش جان کنید.
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
᯾❁
@fast_food ❁᯾