🥐🍆 🍞برای خمیر:👇 - آرد 4 و نیم لیوان - 1 و نیم لیوان آب - 3 قاشق غذاخوری سرکه - 1 و نیم قاشق چایخوری نمک 🧈برای بین خمیر:👇 - کره 125 گرم - نصف فنجان روغن 🍆برای مواد داخلی:👇 - بادمجان به مقدار لازم - 2 عدد فلفل سبز - گوجه فرنگی 1 عدد - پیاز 2 عدد - 1 قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی - 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز - 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه - 1 قاشق چایخوری نمک - 1 فنجان روغن طرز تهیه:👇 ابتدا مواد خمیر را مخلوط کرده و خمیر را ورز داده و بعد از اینکه خمیر نرمی به دست آمد آن را به 20 عدد مرنگ مساوی تقسیم می کنیم و مرنگ ها را یکی یکی به اندازه بشقاب باز می کنیم و بین هر خمیر مخلوط کره و روغن ذوب شده پخش می کنیم. خمیر این غذا از 10 تکه در دو بشقاب جداگانه تهیه می شود و حدود یک ساعت در یخچال نگهداری می شود.‌ برای مواد، بادمجان ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم و 1 قاشق چایخوری نمک در آب می ریزیم وبادمجانها را نیم ساعت در مخلوط آب و نمک میزاریم..پیازها را با روغن تفت می دهیم، سپس فلفل ها را اضافه می کنیم، بادمجان ها را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه روی حرارت ملایم می پزیم، گوجه فرنگی ها و رب و ادویه را اضافه می کنیم و 10 عدد خمیر اول را روی پیش خوان میذاریم. با دست بزرگ می کنیم و روی سینی چرب شده قرار می دهیم، مواد داخلی را می ریزیم و خمیر دوم را روبش قرار میدهیم.طبق فیلم عمل کنید تا متوجه بشید، لبه ها را داخل می دهیم و رویش زرده رومال کرده و در دمای 190 درجه میزاریم. ᯾❁ @fast_food ❁᯾