یک بسته ژله ی لیمو نعنا رو با یک لیوان و نیم آب بن ماری کردم تا کاملا شفاف شد ...گذاشتم کنار و وقتی از دما افتاد سه قاشق غذاخوری بستنی وانیلی بهش اضافه کردم و با گوشت کوب برقی چند ثانیه زدم تا کاملا مخلوط شد.(کف روی ژله رو گرفتم و دور ریختم) داخل ظرف ریختم و گذاشتم یخچال سه ساعت. بعد برگردوندم و قسمت تو خالی رو با ژله ی آناناس که به همین روش درست کردم و پر کردم. نوش جان❤️❤️ ✔️نکته:کمی رنگ خوراکی مارک ویلتون هم اضافه کردم. ༺🍔 ⃟ 🍔 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾