#اسفناج_پلو
برنج چهار پیمانه
اسفناج یک کیلو
چغندر خام سه یا چهار عددمتوسط
پیاز یک عدد
زرد چوبه و نمک به میران لازم
ابتدا یک عددپیاز رو نگینی میکنیم و زرد چوبه میرنیم یک کیلو اسفناج پاک شده و تمیز شسته شده و خرد شده رو اضافه میکنیم با پیاز کمی تفت میدیم تا ابش کشیده بشه اگه این کارو نکنیم موقعی که برنج رو اضافه میکنیم به همراه اب باعث میشه غذامون شفته بشه بعد که اسفناج ها کمی تفت خورد برنج و اب رو اضافه میکنیم اب رو کمتر از حد معمول کته ها بریزید بعد که اب پلو قشنگ کشیده شده چغندر ها رو نازک برش میزنیم و لای پلو میزاریم تا این حالت رنگی رنگی پلو ایجاد بشه دقت کنید اب برنج کاملا کشیده شده باشه اگرنه برنجتون قرمز میشه و شکل خوبی نخواهد داشت میتونید با مرغ یا گوشت هم این غذا رو بخورید ولی همین جوری هم خیلی خوشمزه است با ترشی یا ماست
نوش جان❤️❤️
༺🍔 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍔 ⃟༻
↳᯾❁
@fast_food ❁᯾