ژله انار(یا هر ژله قرمز رنگی): نصف بسته ژله آلوورا: نصف بسته ژله لیمو(یاهر ژله سبز رنگی): نصف بسته پودر ژلاتین: برای هر رنگ ژله 1 ق غ گلوکز:برای هر رنگ ژله 1 ق غ شکر: برای هر رنگ ژله 1 ق غ آب سرد: برای هر رنگ ژله 1 چهارم لیوان(نصف نصف لیوان) ابتدا قالب رو کمی چرب میکنیم ژله انار رو با ژلاتین و آب سرد مخلوط کرده، سپس شکر و گلوکز رو اضافه کرده و هم میزنیم سپس روی حرارت کتری قرار داده و مرتب هم میزنیم تا ژله کم کم شفاف بشه.کف سفید رنگ روی ژله رو حتما برمیداریم.در این مرحله میتونیم ژله رو داخل قالب بریزیم ولی من برای مات شدنش دو دقیقه با همزن زدم تا ژله از حالت شفافی دربیاد و هندوانه مون قشنگ تر بشه ژله رو داخل قالب ریخته و یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.در این فاصله ژله آلوورا رو با همون روش درست کرده و روی لایه قبل میریزیم(ولی نصفش رو میریزیم تا از قسمت قرمز رنگ کمتر باشه،اضافش رو داخل قالبهای شکلات بریزید).وقتی ژله الوورا هم داخل یخچال بست ژله سبز رنگ رو هم به همون روش درست کرده و نصفش رو دوی لایه قبل میریزیم بعدازین مدت پاستیل ها دربیارید و برش بزنید ᯾❁ @fast_food ❁᯾