#موس_انار
این دسر هم یه گزینه عالی برای یلدا میتونه باشه
پودر ژله انار 2 بسته
خامه قنادی 200 گرم (جای خامه قنادی خامه صبحانه میشه ترجیحا خامه قنادی اما اگه از خامه صبحانه استفاده کردین شکر هم مقداری بریزین ، میزان شکر رو خودتون چک کنین )
شیر نصف لیوان
آب 3 لیوان
انار دون شده به میزان لازم .
دو بسته پودر ژله رو با سه لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا خوب ذراتش حل بشه .
دو قسمت کردم و یکیش رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم یخچال ببنده و دیگریش رو کنار گذاشتم توی محیط خنک بشه . اونی که توی یخچال قرار دادم وقتی بست با چاقو برش دادم و تکه تکه کردم .
خامه قنادی رو یه کم با همزن زدم نمی خوایم فرم بگیره فقط کمی سفت بشه . شیر رو به خامه اضافه کردم و هم زدم نیازی دیگه به همزن نیستش و بعد ژله ای که توی محیط بود و به دمای محیط رسیده بود رو ریختم و هم زدم .
بعد کمی یخچال قرار دادم تا مواد کمی نیم بند بشه و مثل سفیده تخم مرغ حالت کشسانی پیدا کنه . بعد ژله خرد شده ام رو داخل این مواد ریختم و مخلوط کردم برای این میزاریم یخچال نیم بند بشه ژله های خرده رو اضافه می کنیم که همه جا به طور یکنواخت پخش بشه و ته نشین نشه .
بعد داخل قالب ریختم . چون خامه داره قالب من هم پلاستیکی بود نیاز نیست قالب چرب بشه . اما اگه خواستین نهایتا با مقدار جزیی روغن مایع .
بعد گذاشتم یخچال تا بسته بشه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم وقتی دیدم حسابی آزاد شده روش یه ریس گذاشتم و برگردوندم و داخلش انار دون شده ریختم .
🔚فوروارد یادتون نره 🍔
❥⊰❣JOiN👇❥⊰
✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦
᯾❁
@fast_food ❁᯾
✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦