یه روش عالی برای فریز کردن قارچ
قارچ ها رو بشورین و اسلایسی برش بزنید. سعی کنید از قارچ تازه و سفت استفاده کنید.
داخل آب در حال جوش بریزید و یک قاشق غذاخوری نمک و دو قاشق غذاخوری آبلیم اضافه کنید از زمانی که دوباره شروع به جوشیدن کرد ، چهار دقیقه زمان بدین و بعد اونارو آبکش کنین به ظرف حاوی آب و یخ منتقلشون کنید و دو دقیقه صبر کنید ببینید چه بافت نرمی پیدا کرد؟ رنگشم که تغییر نکرده دوباره آبکششون کنید و داخل زیپ کیپ بریزید
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁
@fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦