🥚غذای محلی خوزستان: قلیه تخم مرغ😋
🍀تخم مرغ - ۵ عدد
🍀سبزی (گشنیز و شوید) - نیم کیلوگرم
🍀آرد گندم - یک پیمانه
🍀پیاز و سیر - به میزان لازم
🍀تمبرهندی - یک قاشق غذاخوری
🍀نمک و زردچوبه - به میزان دلخواه
🍀گرد لیمو - به میزان دلخواه
🍀روغن - به مقدار لازم
🍀آب - به مقدار لازم
🍀رب گوجه فرنگی (یا گوجه فرنگی که نگینی خرد شده باشد) - به میزان دلخواه
🥢طرز تهیه:🫕🫕
درون ماهیتابه پیاز و سپس سیر را در مقداری روغن تفت دهید. سبزیهای معطر و خرد شده را پس از مدت اندکی اضافه کنید و همراه با پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی یا قطعات ریز گوجه به مواد اضافه کنید. تمبر هندی را در مقدار کمی آب حل کنید و آرام به مواد درون ماهیتابه اضافه کنید. دقت کنید تمبری که با آب همراه شده هنگام ریختن درون ماهیتابه به سر و رویتان نپاشد. آرد را نیز همچون تمبر هندی در کمی آب حل کرده، درون ماهیتابه بریزید. در انتها نمک، گرد لیمو و زردچوبه را بیفزایید و بگذارید مواد جا بیفتد.✔️
✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
᯾❁
@fast_food ❁᯾
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦