شیرینی مارمالادی 150 گرم کره، هم دمای اتاق 2 تخم مرغ وانیل 5 گرم بکینگ پودر 1 پیمانه پودر قند 2ونیم الی 3 پیمانه آرد مارمالاد دلخواه کره، تخم مرغ ها و پودر قند رو خوب با همزن بزنین، بعد بقیه موادو اضافه کنین و مخلوط کنین، آرد رو با کنترل اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه که به دست نمیچسبه. داخل سلفون بزارین و نیم ساعت بزارین یخچال. حالا روی میز، کمی آرد بپاشین و خمیر رو به ضخامت 5-6 سانتیمتر، با وردنه باز کنین و با کاترهای دلخواه ببرین.در فر گرم شده 170 درجه نزدیک 10 دقیقه بپزین.روی شیرینی ها که کمی سرد شدن، مارمالاد یا شکلات بمالین و روی هم قرار بدید. میتونین بعدش پودر قند هم الک کنید . . . .