یه دونه پیاز بزرگ رو نگینی خرد کنید وقتی یه کم سبک و شیشه ای شد گوشت خورشتی رو اضافه کنید و تفت بدین بعد ادویه های لازم (زردچوبه ،کاری ، دارچین و کمی فلفل سیاه ) رو اضافه کنید خوب تفت بدین تا گوشت طلایی بشه بعد چند لیوان آب بریزید و اجازه بدین تا سه ساعت بپزه و بعد اسفناج رو سه سانتی خرد کنید و تفت بدین تا حجمش کم بشه و کمی سرخ بشه ، آلو رو یکم توی کره تفت بدین و نمک و زعفرون غلیظ رو به خورش اضافه کنید و نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه بدید تا جا بیفته. حالا با برنج زعفرونی و سالاد شیرازی نوش جان کنید ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ᯾❁ @fast_food ❁᯾