این خرما قالبی ها هم شیک مجلسی خوشمزه و مقوی هستن😋😍 مخصوص پذیرایی ،مجالس
🌹 مواد لازم
خرما بدون هسته و شیره نیم کیلو یا ۵۰۰ گرم
کنجد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر نارگیل یا گردو ۳ قاشق پر
پودر بيسکوئيت یا آرد تفت داده شده نصف پیمانه
پودر زنجفیل و پودر هل نصف قاشق چ
ارده ۳ قاشق
نکاتش
🌹میتونید به جای چرخ کردن خرما اون رو بکوبید فقط قبلش حتما با یه مقدار کم آب بذارید بجوشه و نرم بشه.
🌹کنجد رو حتما روی حرارت کم تفت بدین تا رنگش قهوه ای روشن بشه و بوی خامیش گرفته بشه مواظب باشین نسوزه تا تلخ نشه.
🌹قالب های سلیکونی نیاز به چرب کردن نداره.
🌹در آخر یک ربع بذارین داخل یخچال بعد به راحتی از قالب جدا کنید.
🌹من از بيسکوئيت پتی بور کاکائویی استفاده کردم میتونید از آرد تفت داده شده با یک ق پودر کاکائو هم استفاده کنید.
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳᯾❁
@fast_food ❁᯾