🥧🍰چیتا کیک( کیک پلنگی)
🌰🍮🌰
آرد ۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
کره گیاهی یا روغن۱۰۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۳ ق چ
کاکائو ۳ ق غ
زعفران دم کرده غلیظ ۲ق س
🥧🧁طرزتهیه:
کره وشکر راباهمزن بزنید تخم مرغها رایکی یکی اضافه وهربار یک دقیقه با همزن بزنیدبعد شیر ،سپس همزن راخاموش کنید آرد وبیکینگ پودر را مخلوط والک کنید وکم کم اضافه کنید در حدی که مخلوط شوند هم بزنید چهارتا کاسه بردارید به ترتیبی که تو عکس نشون دادم،دوتا ساده،یه قسمت کاکائو بریزید و یک قسمت کوچیکتر را زعفرانی کنید ودر قیف بریزید .کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید اول یک کاسه مایه سفید را به طورکامل بریزید بعدمایه شکلاتی رو به صورت مارپیچ در سه ردیف بریزید دوباره با مایه شکلاتی ردیف اول وسوم رابریزید و ردیف وسط را زعفرانی، ودوباره روی زعفرانی را با شکلاتی بپوشانید سپس در دریف مابین مارپیچ سفید بریزید کاملا سطح کیک سفید میشه دوباره اگه از مایه تون اضافه اومدکار راتکرار کنید،در فر ۱۸۰ درجه به مدت حدود ۵۵ دقیقه