🍮 🥢مواد لازم : بیسکوییت سبوسدار 200 گرم کره 100 گرم پنیر خامه ای 200 گرم خامه 200 میلی لیتر شکلات سفید 100 گرم وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آب 3 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری شیر 2 قاشق سوپخوری 🎂مواد لازم رویه : پشمک 1 بسته پسته و توت فرنگی 🧁🍰طرز تهیه 🍰🧁 بیسکوییت را پودر کرده و با کره ذوب مخلوط کنید و کف قالب کمربندی 20 سانتی پرس کنید . آب و ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید . خامه , پنیر خامه ای , وانیل را هم زده سپس شکلات ذوب شده را افزوده مخلوط کنید . شیر را گرم کرده و همراه ژلاتین ذوب شده به مواد اضافه کنید و هم بزنید . مواد را روی بیسکوییت ریخته و 2 ساعت دریخچال قرار دهید سپس روی آنرا را پشمک و پسته و توت فرنگی تزیین کنید.