✅مواد لازم برای شیر بادام بادام خام، خیسانده شده در آب :یک فنجان آب :3 فنجان عصاره وانیل :1/2 قاشق چایخوری دارچین :1/4 قاشق چایخوری نمک :به مقدار لازم ✅طرز تهیه شیر بادام بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم . بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم . مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم . شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهدارید.🥛🥛🥛᯾❁ @fast_food ❁᯾