🍱🍱🍱 مواد لازم: گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم(بهتره که ترکیب ۳۵۰ گرم سردست گوساله و ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوساله باشه) پیاز متوسط رو به کوچک ۲ عدد تخم مرغ ۲ عدد پودر سوخاری ۶۰ گرم نمک یک و نیم تا ۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری پودر آویشن نصف قاشق چایخوری پودر دارچین نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز نصف قاشق چایخوری پودر پاپریکا یک قاشق چایخوری طرز تهیه: گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و تخم مرغ و پودر سوخاری و ادویه ها خوب با هم مخلوط کنید و با دست ورز بدهید تا بخوبی با هم مخلوط شوند. این مواد را داخل دو تا کیسه فریزر ریخته و خوب صاف کنید(در هر کیسه حدودا ۴۵۰ گرم مواد گوشتی بریزید)یک سینی زیرش بزارین و در فریزر گذاشته تا نیمه منجمد شود. بعد قسمت روی کیسه فریزر را با قیچی ببرید و کباب را به کمک چاقو و پیتزا بر ببرید.اندازه هاش دیگه دلخواه خودتونه.بعد همونطوری که نیمه منجمد هست در تابه ی گرم شده که روغن ریختید سرخ کنید.هر طرف حدود ۳ دقیقه سرخ شود. های برش زده را قبل از سرخ کردن میتوانید برای مصرف های بعدی یک ماه در فریزر نگهداری کنید.دقت کنید بین کباب ها حتما نایلون باشد که بهم نچسبند. ᯾❁ @fast_food ❁᯾