🥞🥞🥞 پن کیک در لغت به معنای کیک تابه ای است.این پن کیک بافتی شبیه داره و اصلا لاستیکی نیست. مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد شکر نصف پیمانه شیر ولرم دو سوم پیمانه خامه صبحانه یک قاشق غذاخوری(قابل حذف) روغن مایع نصف پیمانه آرد یک و نیم پیمانه نشاسته ذرت نصف پیمانه بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری وانیل یک قاشق چایخوری طرز تهیه: تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کشدار و حجیم شود.بعد شیر ولرم و خامه و روغن مایع را اضافه کرده،یکی دو دور با همزن بزنید.آخر کار مخلوط آرد و نشاسته ذرت و بکینگ پودر را که الک کردید کم کم اضافه کرده و یکدست کنید.مواد پن کیک آماده است. ماهیتابه ی نچسب صاف که بدون خط و خش باشد را انتخاب کنید،بدون روغن روی حرارت متوسط بزارین تا ماهیتابه داغ بشه. از مواد پن کیک یک ملاقه ی کوچک توی تابه ریخته،در تابه را بزارین،یکی دو دقیقه صبر کنین تا سطح پن کیک شروع به حباب زدن کند،در تابه را بردارید و پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی شود.معمولا طرف دیگر پن کیک به قشنگی روی آن نمیشود. بعد از هر بار که پن کیک را از تابه خارج میکنید،تابه را با دستمال کاغذی کامل تمیز کنید بعد پن کیک بعدی را بریزید.این کار باعث میشه که تمام پن کیک ها خوشکل در بیاد. برای بچه ها خیلی مناسبه و از خوردنش مخصوصا با شیر یا شیر کاکائو لذت میبرن. ᯾❁ @fast_food ❁᯾