😍 ✅دستور تهیه: ۶ قاشق غذا خوری آرد بادام تفت داده بشه و وقتی بو داده شد به آن کره ۵۰ گرم اضافه و کمی روغن حیوانی اضافه کرده و هم میزنیم با شعله کم و بعد چند دقیقه شربت زعفران (حاوی ۷ قاشق اب و زعفران و یک قاشق گلاب و یک قاشق غذاخوری پودر استویا یا ۴ بسته ساشه استویا یا کمی عسل یا شکر قهوه ای ) داخل ارد بادام و کره میریزیم و هم میزنیم از شعله برمیداریم و داخل بشقاب ریخته و تزئین کرده و در یخچال میگذاریم نیم ساعت بعد قابل مصرف هست👌᯾❁ @fast_food ❁᯾