ماهی با سس پرتقال یا نارنج چگونه تهیه میشود؟😍😋 🍛مواد لازم ماهی سالمون یا قزل آلا متوسط ۱ عدد آب پرتقال یا نارنج ۳/۴ لیوان سرکه بالزامیک یا سفید ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ۱ قاشق غذا خوری پیاز کوچک۱ عدد سیر ۲ حبه آبلیموبه مقدار لازم به مقدار لازم نمک و فلفل 🫕در ابتدا پیاز و سیر ها رو درظرفی خرد کنید و آب لیمو، فلفل سیاه و نمک بزنید.حالا تیکه های ماهی رو توی یه سینی لبه دار یا هر ظرف مسطحی بچینید و از مخلوط بالا روشون بریزید و بذارید یک الی دو ساعت در یخچال و در این مواد استراحت کند تا طعم دار شود . سپس تیکه های ماهی رو توی تابه ای ک روغنش داغه بچینید و درشو بذارید تا سرخ شوند بعد برعکس کنید و سرخ کنید،و شعله رو ملایم تر کنید. برای تهیه سس پرتقال نشاسته و شکر را تو قابلمه کوچک یا شیرجوش مخلوط کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بذارید و هم بزنید تا حباب های ریزی روش بیفته حالا کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیره.سس که جوش اومد و تقریبا غلیظ شد سرکه ، کمی آویشن یا رزماری رو اضافه کنید و بذارید باز جوش بخوره تا کمی غلیظ شود.┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓ 🥘 ᯾❁ @fast_food ❁᯾ 🍳 ┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛