ماهی با سس پرتقال یا نارنج چگونه تهیه میشود؟😍😋
🍛مواد لازم
ماهی سالمون یا قزل آلا متوسط
۱ عدد
آب پرتقال یا نارنج ۳/۴ لیوان
سرکه بالزامیک یا سفید ۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱ قاشق غذا خوری
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
پیاز کوچک۱ عدد
سیر ۲ حبه
آبلیموبه مقدار لازم
به مقدار لازم نمک و فلفل
🫕در ابتدا پیاز و سیر ها رو درظرفی خرد کنید و آب لیمو، فلفل سیاه و نمک بزنید.حالا تیکه های ماهی رو توی یه سینی لبه دار یا هر ظرف مسطحی بچینید و از مخلوط بالا روشون بریزید و بذارید یک الی دو ساعت در یخچال و در این مواد استراحت کند تا طعم دار شود .
سپس تیکه های ماهی رو توی تابه ای ک روغنش داغه بچینید و درشو بذارید تا سرخ شوند بعد برعکس کنید و سرخ کنید،و شعله رو ملایم تر کنید.
برای تهیه سس پرتقال نشاسته و شکر را تو قابلمه کوچک یا شیرجوش مخلوط کنید و بعد آب پرتقال رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم اجاق گاز بذارید و هم بزنید تا حباب های ریزی روش بیفته حالا کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا ته نگیره.سس که جوش اومد و تقریبا غلیظ شد سرکه ، کمی آویشن یا رزماری رو اضافه کنید و بذارید باز جوش بخوره تا کمی غلیظ شود.┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁
@fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛