#شیرینی_ژاپنی
#موچی 😋
🍪بادام زمینی ۱۰۰ گرم، شکر ۳ ق غ، کره بادام زمینی ۴ ق غ، آرد برنج ۱۰۰ گرم، نشاسته ۲ ق غ، پودر شکر ۳ ق غ، آب یک سوم لیوان، روغن جامد ۱ ق غ، آرد برنج برای رومال ۲ ق غ، رنگ خوراکی به دلخواه
🥥ابتدا بادام زمینی و کره بادام زمینی و شکر را با هم مخلوط میکنیم در ظرفی روغن آرد برنج نشاسته پودر شکر و آب را مخلوط میکنیم و خوب که جمع شد رنگ دلخواه را به آن اضافه میکنیم خوب ورز میدهیم بعد به اندازه ی یک گردو برداشه و وسطش را پهن کرده و از مواد میانی داخلش میگذاریم بعد آن را گلوله کرده و در آرد برنج میغلتانیم بعد در سینی فر کاغذ روغنی انداخته بچینید و در فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید┏━━━━🍕🍔🍟━━━━┓
🥘 ᯾❁
@fast_food ❁᯾ 🍳
┗━━━━🥓🍗🥗━━━━┛