اول از همه سیب زمینیارو حلقه ای ببرینو تو روغن سرخ کنین، بعدشم تو یکم روغن گوجه فرنگیای حلقه شده و نمک زده رو سرخ کنین حالا تو یه ماهیتابه دیگه یکم کره بریزین وقتی آب شد اول سیب زمینی سرخ شده هارو بچینین کفش و بعدم گوجه سرخ شده هارو روش، حالا تخم مرغ همزده با نمک و فلفلو بریزین روی همشونو در ماهیتابه رو بذارین تا املتتون خودشو بگیره و سیب زمینیای زیرم بیشتر طلایی بشن بعدش املتو برش گردونین تا طرف گوجه فرنگیام یکم طلایی بشه ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻ ↳ ᯾❁ @fast_food ❁᯾