#ماقوت_زعفرانی 🍨 😋
▫️نشاسته ی گل ۴ ق غ خ
▫️آب سرد ۴ لیوان
▫️شکر یه لیوان
▫️گلاب نصف لیوان
▫️کره یه ق غ خ
▫️زعفران دم کرده دو ق غ خ
▫️خلال بادم به مقدار لازم
▫️زرشک به دلخواه
🔸ابتدا شکر آب و نشاسته رو میزاریم روی حرارت هم میزنیم تا شکر و نشاسته حل بشه وقتی به قوام اومد زعفران و گلاب و کره و خلال بادوم اضافه میکنیم با حرارت کم حدود ۴۵ دقیقه هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسه وقتی حرارت خاموش میکنیم زرشک اضافه میکنیم بعد داخل ظرف سرو میکشیم
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
↳ ᯾❁
@fast_food ❁᯾